16 juny 2023

Rebeca Artal-Dato, guardonada per la seua destacada interpretació en “BUH!”, produïda per Teatre de l’Abast.

L’actriu valenciana Rebeca Artal-Dato va ser premiada dimarts passat, en la gala de premis de l’Associació d’Actors i Actrius Valencians (AAPV), on va rebre el reconeixement a la Millor Interpretació Femenina de Teatre per la seua participació en el musical ‘BUH!’, produït per Teatre de l’Abast i LA FAM produccions.

 

En el seu discurs, Rebeca va recordar la importància de continuar jugant en la vida, i va concloure la seua emotiva intervenció amb una frase de l’obra per la qual va ser mereixedora del premi: “Que la por, no em faça mai enrere”.

El musical “BUH!”, que ha sigut candidat als Premis MAX 2023 en la categoria de Millor Espectacle Musical o Líric, continua la seua gira i es representa tant en valencià com en castellà, captivant al públic amb la seua proposta innovadora.

Aquest premi és representatiu en la carrera de Rebeca Artal-Dato, ja que és la primera vegada en la història dels premis AAPV que una actriu és nominada i guardonada per la seua participació en un espectacle familiar i musical.

No obstant això, no és la primera vegada que Teatre de l’Abast s’ompli d’alegries. Este musical va tindre també una nominació als Premis AAPV 2022 en la categoria d’actriu revelació per a Estela Domínguez, actriu de “BUH!”; i als Premis AAPV 2020, l’actor Ramon Rodenas va fer història emportant-se el guardó com a Millor Interpretació Masculina de Teatre en un espectacle sense text, la qual cosa no havia passat mai, gràcies a la seua actuació en “ROB” de Teatre de l’Abast i Zero en Conducta.

Sobre Teatre de l’Abast:

Teatre de l’Abast és una companyia teatral avantguardista amb seu a València, que trenca amb els esquemes tradicionals i busca constantment la innovació en les seues produccions. Compromesa amb la qualitat artística, Teatre de l’Abast s’ha destacat per oferir espectacles de gran impacte tant per al públic adult com per al familiar, combinant diferents gèneres teatrals i musicals per a crear experiències úniques.

Teatre de l’Abast desafia allò establert i continua evolucionant.

Enhorabona!

 

Top